Aliens in Delft
De bezoekersgids van Delft

De Blue Pearls of Delft is een handzaam en helder vormgegeven stadsgids. Wij hebben meer dan 50 lokale Delftse hotspots met zorg geselecteerd voor jou. De stadsgids komt bovendien met een gebruiksvriendelijke uitvouwbare stadsplattegrond van Delft en diverse kortingsbonnen, een evenementenkalender en korte verhalen van Delftse ondernemers.

Achtergrond bezoekersgids deelnemen aan de gids
Winkelen in Delft

Of je nu op zoek bent naar trendy mode winkels met bijpassende accessoires, unieke cadeaus of kekke presentjes, van kookwinkels tot maatpakken of van woonwinkels tot antiek en natuurlijk Delfts Blauw. Delft heeft een zeer breed en verrassende mix van unieke winkels en boetiekjes.

winkel hotspots delft
Bierproeverij

48 uur Delft voor
Levensgenieters

Geniet van Delftse geneugten

weekendschema
Delfts blauw schilderwerk

48 uur Delft voor
Cultuursnuivers

Maak kennis met Delftse historie

weekendschema
Koppel die kust boven op de Nieuwe Kerk

48 uur Delft voor
Actievelingen

Voor een bijzonder rondje Delft 

weekendschema
Ontbijt in Delft Croissants
14 × Ontbijt in Delft

In Delft heb je geen excuus om het ontbijt over te slaan. We hebben alle 14 ontbijtpleken in het centrum van Delft op één pagina voor je verzameld.

ontbijten in delft

Eten en drinken in Delft

Tijdens een bezoek aan Delft kun je heerlijk genieten van een breed horeca aanbod, van een simpele tosti tot culinaire Bib Gourmand hoogtepunten. Elke foodie of culinair connaisseur kan zijn smaakpapillen flink verwennen in Delft. De bezoekersgids Blue Pearls of Delft heeft al veel restaurants en eetgelegenheden van Delft in kaart gebracht.

Horeca hotspots delft

Delftse geschiedenis en cultuur

Zeg je Delft dan zeg je Nederlandse cultuur en geschiedenis. Delft is vooral beroemd om zijn Delfts Blauw, de band met de koninklijke familie van Oranje, Vermeer en de TUDelft.

MUST SEE DELFT

Gratis stadsplattegrond Delft

De binnenstad van Delft is goed te belopen. De hele buitenste ring van de oude binnenstad loop je in ongeveer 90 minuten: van de Nieuwe Plantage in het noorden langs de Oostpoort naar het zuiden en vanaf de Zuid Kolk naar het Westvest langs de gehele Phoenixstraat terug naar het noorden.

De binnenstad van Delft is natuurlijk het leukst, dus stippel je je eigen route uit naar jouw favoriete stekjes en je zult in ieder geval niet verdwalen. Met de gratis stadsplattegrond van de Blue Pearls of Delft heb je een hele heldere en complete stadskaart van Delft in handen.

DOWNLOAD GRATIS STADSPLATTEGROND DELFT